Àrees d'actuació

Director de Gabinet i Comunicació 

Andreu Sagarra i Figueras és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Facultat de Ciències de la Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Té el Màster en Direcció de Relacions Institucionals, Esdeveniments i Protocol - Events Management de Blanquerna (2011) i també va cursar el Programa de Desenvolupament Directiu de l’IESE (2018).

Entre el 2004 i el 2007 va desenvolupar tasques de tècnic de relacions externes i protocol al Departament d’Economia i Finances del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb els consellers Francesc Homs i Ferret i Antoni Castells i Oliveres.

El 2007 es va incorporar al Rectorat de la Universitat Ramon Llull, on fins al 2011 va exercir de cap de l’Oficina de Protocol i Relacions Institucionals de la rectora, Esther Giménez-Salinas i Colomer.

El 2011 va ser nomenat cap de relacions externes i protocol a l’Oficina de Gabinet del conseller del Departament d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, fins al 2016.

El 2016 es va incorporar com a cap de relacions externes i protocol del Departament d’Empresa i Coneixement amb el conseller Jordi Baiget Cantons.

Entre el 2018 i el 2019 va treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, com a cap de relacions externes i protocol amb les conselleres Elsa Artadi i Vila i Meritxell Budó i Pla.  

El 2019 va ser nomenat cap del Gabinet del Deganat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb els degans Maria Eugènia Gay Rosell i posteriorment Jesús Sánchez García.

Ha estat professor convidat al Màster en Comunicació Corporativa Integral Blanquerna-Atrevia i a la Universitat de Màlaga.

Gerenta 

Mercè Perelló i Jané és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té un postgrau en Administració Pública i un màster en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra. També és diplomada en Funció Gerencial en les Administracions Públiques per ESADE.

Entre el 2009 i el maig de 2023 va ser subdirectora general d’Administració i Serveis Generals de l’Institut d’Estadística de Catalunya. Les seves funcions incloïen la supervisió i la coordinació de la gestió econòmica, pressupostària i contractual; l’impuls de les polítiques de recursos humans; l’administració dels recursos materials; la direcció dels serveis jurídics, i la seguretat de la informació.

Anteriorment, va ser responsable de seguiment de la gestió del Gabinet del conseller d’Economia de la Generalitat de Catalunya (2001-2009), va ser formadora a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i al Departament d’Economia, i també ha exercit d'advocada en el sector privat (1989-1991).  

Al Síndic de Greuges, s'ocupa de l’administració dels recursos humans, la contractació administrativa, la gestió econòmica i els serveis generals i de suport, i és responsable de la protecció de dades de caràcter personal i de la seguretat de la informació. D'altra banda, és directora de les àrees d'administració pública i drets, transparència i bon govern, immigració, relacions laborals i pensions.