Àrees d'actuació

Director de Gabinet i Comunicació 

Andreu Sagarra i Figueras (Barcelona, 1978)  és llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Facultat de Ciències de la Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull).

Té el Màster en Direcció de Relacions Institucionals, Esdeveniments i Protocol - Events Management de Blanquerna (2011) i també va cursar el Programa de Desenvolupament Directiu de l’IESE (2018).

Entre el 2004 i el 2007 va desenvolupar tasques de tècnic de relacions externes i protocol al Departament d’Economia i Finances del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb els consellers Francesc Homs i Ferret i Antoni Castells i Oliveres.

El 2007 es va incorporar al Rectorat de la Universitat Ramon Llull, on fins al 2011 va exercir de cap de l’Oficina de Protocol i Relacions Institucionals de la rectora, Esther Giménez-Salinas i Colomer.

El 2011 va ser nomenat cap de relacions externes i protocol a l’Oficina de Gabinet del conseller del Departament d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, fins al 2016.

El 2016 es va incorporar com a cap de relacions externes i protocol del Departament d’Empresa i Coneixement amb el conseller Jordi Baiget Cantons.

Entre el 2018 i el 2019 va treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, com a cap de relacions externes i protocol amb les conselleres Elsa Artadi i Vila i Meritxell Budó i Pla.  

El 2019 va ser nomenat cap del Gabinet del Deganat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona amb els degans Maria Eugènia Gay Rosell i posteriorment Jesús Sánchez García.

Ha estat professor convidat al Màster en Comunicació Corporativa Integral Blanquerna-Atrevia i a la Universitat de Màlaga.

 

Directora de Drets Socials i Justícia Restaurativa 

Aida C. Rodríguez (Barcelona, 1980) és doctora cum laude en Ciències de l’Educació i llicenciada en Filosofia per la Universitat Ramon Llull (URL), i té el Màster en Ciutadania i Drets Humans de la Universitat de Barcelona.

Cap de projectes de la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa Pere Tarrés (2016-2022).

Professora associada a La Salle (URL), Departament d’Humanitats (2014-2022) i professora del Màster en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i Adolescència (MEIA) a la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés.

Investigadora col·laboradora del Grup de Recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS) de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, URL (2015-2022), ha treballat principalment sobre qüestions relacionades amb la justícia restaurativa, drets humans, sistema penal, educació, ètica i justícia social.

Formadora en pràctiques restauratives i enfocament restauratiu global al personal docent de centres d’educació primària i secundària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (2020-2022).

Membre fundadora de l’associació Informa’t Bcn! – Moviment per a la informació ciutadana (2011-2014).

Coordinadora d’activitats al Grup sobre Justícia Restaurativa de la Facultat de Dret d’ESADE, URL (2014-2016).

Professora de filosofia, humanitats i llengua a l’ESO i batxillerat (2008-2013).

Beca Leonardo da Vinci a Berlín, Alemanya (2007-2008).

 

Gerent 


Joan A. Montesinos Bernabé 
és titulat del Postgrau en Relacions Laborals de la Universitat Politècnica de Catalunya i el Màster en Direcció Pública (Executive Master in Public Administration) d'ESADE-Universitat Ramon Llull, i és mestre de català i llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona.

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el sector públic en l’àmbit professional de la direcció de persones, l’atenció a la ciutadania, el bon govern, el sector públic institucional i el disseny organitzatiu. 

Funcionari del Cos Superior d’Administració General de la Generalitat de Catalunya, ha estat sotsdirector general d'Organització, Informació i Personal als departaments de Política Territorial i Obres Públiques; Benestar i Família; Vicepresidència i Empresa, i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Ha estat també vicegerent d'Organització i Personal a la Universitat Pompeu Fabra.

Ha exercit com a professor de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i com a professor associat del Grau de Gestió i Administració Pública de la Fundació Universitària del Bages (FUB), on impartia les assignatures de Funció Pública i Gestió de Recursos Humans.

Ha estat membre de la ponència redactora del Llibre blanc de la funció pública catalana.

Ha estat vocal de l’Associació Catalana de Gestió Pública.

Té diverses publicacions i articles sobre la gestió de persones en l’Administració pública.