Accessibilitat

Per visionar correctament aquesta web es necessita: Flash v.6.0 y Adobe Acrobat

El Síndic de Greuges ha desenvolupat el seu web amb un disseny accessible amb l'objectiu de garantir l'accés de tothom a la societat de la informació i el coneixement. És per això que usa tecnologies estàndard establertes pel W3C (World Wide Web Consortium) i segueix les directrius de la WAI (Web Accessibility Initiative) en el seu nivell AA, definit per l'exclusió en les pàgines de qualsevol element o tecnologia que impedeixi l'ús de serveis i continguts del web a determinats col·lectius, o que els ho faci tan dificultós que n'impedeixi l'accés.

El Síndic de Greuges desitja que totes aquelles persones amb alguna disminució física o sensorial disposin d'una eina eminentment pràctica i útil que promogui i garanteixi, en les condicions tecnològiques actuals, la igualtat en l'accés i la gestió de la informació disponible en línia.

Per assegurar aquest accés s'han comprovat totes les pàgines i s'han seguit les recomanacions de la WAI. Tot i això, si hi trobeu algun problema d'accessibilitat o ens voleu fer algun comentari o suggeriment sobre aquesta matèria, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.