The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

El Síndic participa a Lleida en la cloenda de la X trobada de síndics locals de Catalunya

28/02/2008

En la seva intervenció Ribó ha parlat de la col·laboració i la relació entre el síndics locals i el Síndic de Greuges de Catalunya. Aprofitant la seva estada a Lleida, el síndic Rafael Ribó ha estat rebut a la Diputació, on s'ha entrevistat amb el president de la Diputació i altres diputats de l'ens provincial.

El síndic ha participat en la cloenda de la X Trobada-Assemblea del Fòrum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya (FòrumSD) que ha tingut lloc a Lleida. La trobada, que té caràcter anual i a la qual hi han assistit els síndics i defensors locals de Catalunya, té com a finalitat l'elaboració dels plans de treball comú i l'intercanvi d'experiències i opinions relacionades amb la tasca de la institució de Síndic i els drets humans. En la trobada a la Diputació, el síndic ha proposat la signatura d'un conveni de col·laboració entre les dues institucions per tal de que el Síndic pugui oferir als ajuntaments visions singularitzades de supervisió. El defensor de les persones també es compromet a prestar assistència jurídica i procedimental als síndics i defensors municipals que ho demanin.
Un conveni igual ja ha estat signat per la Diputació de Barcelona i proposat a Girona, avui a Lleida i properament a Tarragona.

Back