The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

Rafael Ribó participa a la junta mundial de l’Institut Internacional de l’Ombudsman (IOI)

05/11/2008

El síndic de greuges, Rafael Ribó, assisteix els dies 5, 6 i 7 de novembre a Hong Kong (Xina) a la junta directiva anual mundial de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IOI). Ribó assisteix a la reunió com a director de la regió europea d'aquesta organització internacional d'institucions de defensors, que agrupa ombudsman de més de vuitanta estats d'arreu del món.

Durant els tres dies de junta es tractaran diferents temes interns de l'Institut. Representants de les sis grans regions en que està dividida l'associació, que són: Europa, Àfrica, Àsia, Àsia Austral i Pacífic, Llatinoamèrica i Carib i Nordamèrica presentaran també els seus informes relatius a les activitats dels defensors en cada zona.

Ribó defensarà la candidatura de Barcelona com a seu permanent del secretariat de l'IOI que actualment es troba a la Universitat d'Alberta (Canadà). També presentarà un informe sobre els criteris de l'admissió de membres en les diferents regions de l'IOI

L'IOI té com a objectius principals promoure el concepte i la institució de l'Ombudsmam arreu del món i potenciar l'intercanvi d'informació i experiències entre les diferents institucions.

 

Back