The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

El Síndic presenta la nova seu a entitats socials i alumnes de primària

11/12/2008

El Síndic ha volgut donar a conèixer la nova seu i continuar divulgant la tasca que porta a terme en la defensa de les persones amb un acte d'inauguració per a les entitats socials. També ha organitzat diverses activitats amb infants, tant a l'edifici del Síndic com al carrer, per difondre'n els drets i la defensa que en fa la institució.

El síndic de greuges, Rafael Ribó, i la directora de l'Àrea d'Afers Socials i Relacions amb el Parlament, Maria Jesús Larios, han intervingut en l'acte de presentació de la nova seu a les entitats socials. La institució ha volgut donar a conèixer les noves dependències als representants de més de 20 entitats socials, com ara casals, fundacions i organitzacions no governamentals que han acudit a l'acte.

El síndic i la directora de l'Àrea d'Afers Socials han subratllat la importància que tenen aquestes entitats a l'hora de col·laborar amb la institució en la defensa dels drets dels ciutadans. L'acte ha continuat amb la visita de l'exposició "Obrim portes als drets", que es troba a la seu del Síndic.

Després de la visita de les entitats socials, la institució ha celebrat un acte per continuar donant a conèixer als infants la tasca del Síndic. Els alumnes de 5è i 6è curs de primària del CEIP Pere Vila, veí de la nova seu, han pogut conèixer les noves instal·lacions, visitar l'exposició que hi té lloc i participar als jocs i tallers divulgatius que s'han organitzat al passeig de Lluís Companys.

L'adjunt per a la defensa dels drets dels infants, Xavier Bonal, ha rebut els alumnes a l'auditori del Síndic, on els ha explicat la tasca de la institució. L'adjunt ha remarcat la importància de donar a conèixer als infants i als joves els seus drets. En aquest sentit, la institució ha dut a terme iniciatives importants com ara el material educatiu enviat a les escoles enguany i activitats com la que ha tingut lloc davant de la nova seu, al passeig de Lluís Companys. El Síndic ha organitzat al carrer una sèrie de jocs i tallers divulgatius amb què els alumnes han pogut conèixer els seus drets i la defensa que en fa la institució.

 

Back