The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

Matadepera, Esparreguera i Tàrrega firmen convenis de supervisió singularitzada amb el Síndic

20/01/2010

El conveni es concreta d'una banda, en la tramesa a l'Ajuntament d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de cada municipi que s'hagin atès el Síndic. D'altra banda, el Síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l'informe esmentat.

A més el Síndic podrà desplaçar-se a cada un d'aquests municipis per comprovar sobre el terreny l'abast d'una queixa. També podrà traslladar els assessors que consideri adients perquè s'entrevistin amb les persones o les entitats que ho sol·licitin i els Ajuntaments han de facilitar-los un espai. A petició del Síndic, l'Ajuntament ha de posar a la seva disposició els responsables polítics i funcionaris pertinents perquè l'informin de les circumstàncies i els antecedents que fan referència a la queixa.

Amb aquest tres convenis son ja onze els municipis als quals el Síndic efectua una supervisió singularitzada. Els altres municipis són: Sant Adrià de Besòs, Castellar del Vallès, Sant Sadurní d'Anoia, Cubelles, Cardedeu, Sant Pere de Ribes, Barberà del Vallès i  Canet de Mar.

 

Back