The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

Visita d’intercanvi de l’Oficina de Defensa dels Drets dels Menors de les Illes Balears

18/01/2011

Una delegació de l’Oficina de Defensa dels Drets dels Menors de les Illes Balears, encapçalada pel seu director, Antoni Bennàssar, ha fet una visita de treball i estudi a la seu del Síndic de Greuges.

Després d’una reunió amb el síndic, Rafael Ribó, els membres de l’oficina de defensa dels menors han compartit amb l’equip d’infància del Síndic, encapçalat per l’adjunta per a la defensa dels drets dels infants i adolescents, Maria Jesús Larios, temes d’interès comú, com ara els models institucionals i competencials dels dos territoris i la situació de la infància.

També s’ha parlat de les activitats que es porten a terme en defensa dels drets dels infants i altres activitats relacionades amb el món de la infància, com ara el Consell Assessor Jove, la protecció del menor i les noves tecnologies, la relació amb les escoles per part del Síndic i l’Institut de Convivència i Èxit escolar,  el projecte de Xarxa Segura i la relació amb el consell de l’Audiovisual de les Illes Balears per part de l’Oficina de Defensa dels Drets dels Menors.

L’Oficina de Defensa dels Drets del Menors de les Illes Balears va ser creada el 1997 per vetllar globalment pel respecte dels drets dels menors i com un complement especialitzat per impulsar i reconèixer socialment els drets de la infància i la joventut, i intentar desplegar la Convenció sobre els drets de l'Infant. L’Oficina depèn de la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern balear.

Back