The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

El Síndic rep 21 queixes i 22 consultes durant la visita a l’Hospitalet

16/02/2011

Els temes més destacats de les queixes i consultes han estat consum, urbanisme i serveis socials.

L’oficina del Síndic de Greuges s’ha desplaçat avui a l’Hospitalet per atendre directament les queixes i les consultes dels habitants d’aquesta localitat. En total s’han rebut 38 visites, que s'han materialitzat en 21 queixes i 22 consultes.

S’ha visitat el centre de dia Residència Collblanc Companys Socials, les dependències de la Guàrdia Urbana, el CAP la Torrassa, l’IES Llobregat i el CEIP Gornal, i s’han mantingut reunions amb l’Associació de Veïns Collblanc- La Torrassa i amb diferents entitats que integren la Casa sense Fronteres.

Durant el 2010, els habitants de l’Hospitalet de Llobregat van fer arribar al Síndic un total de 361 actuacions (127 queixes i 234 consultes). Pel que fa a les temàtiques més habituals de les 127 queixes, en 11 casos feien referència a l’àrea d’administració pública i drets (que engloba les queixes sobre procediment administratiu, sancions, responsabilitat patrimonial, contractació administrativa, etc), 9 a educació, 8 a seguretat ciutadana i justícia i 8 també a serveis socials .

Des de 1996, l’oficina del Síndic ja ha fet 101 desplaçaments arreu de Catalunya, 68 durant els mandats de Rafael Ribó. El Síndic ja va visitar l’Hospitalet de Llobregat el març de 2006.

Back