The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

Segones Jornades sobre els drets dels consumidors i les bones pràctiques corporatives

01/09/2011

El Síndic, amb col·laboració amb el Parlament de Catalunya, ha organitzat per als pròxims 19 i 20 de setembre de 2011 unes Jornades sobre la prestació privada de serveis d’interès general i bones pràctiques corporatives.

Les Jornades tindran lloc al Parlament de Catalunya i reuniran destacades personalitats de l’àmbit públic i privat. A banda de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert i del síndic, Rafael Ribó, que inauguraran les ponències, hi participaran, entre d’altres, el director general de “La Caixa”, Joan Maria Nin; el director de Relacions Institucionals de la Comissió Nacional de l’Energia, Rafael Durban; el defensor del client d’Endesa i doctor en Economia, Josep Lluís Oller; el director de Relacions Institucionals i Comunicació d’Spanair, Jordi Juan i el conseller de Telefónica a Catalunya, Ramon Salabert.

És tracta de les segones Jornades d’un cicle de ponències dedicades als drets dels consumidors. La primera, organitzada amb la col·laboració de Foment del Treball, va tenir lloc al mes de maig. Tancaran aquest cicle unes terceres jornades, de caire internacional, que es faran el pròxim novembre en el marc de la regió europea de l’Institut Internacional de l’Ombudman (IIO).

La inscripció a la Jornada és gratuïta, però les places són limitades. Per a més informació podeu contactar amb el Síndic per mitjà del telèfon 933 018 075 (demaneu per Esther Badia) i del correu electrònic esther.badia@sindic.cat.

Back