The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

El Síndic farà pedagogia dels drets a la Festa de la Infància

17/11/2011

Un recorregut amb diverses proves perquè els nens i les nenes descobreixin i aprenguin a defensar els seus drets centrarà la Festa de la Infància d’enguany, que tindrà lloc el 19 de novembre al matí al parc de la Ciutadella de Barcelona amb motiu de l’aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants (aprovada el 20 de novembre de 1989).

El Síndic de Greuges de Catalunya participarà a la gimcana L’aventura dels drets dels infants, de la qual ha preparat una de les proves, la de la queixa. Amb aquesta activitat, que és una novetat respecte a la Festa de l’any passat, els infants podran denunciar aquelles situacions en què no es respecten els seus drets, i entre tots els participants elaboraran un mural. També podran presentar queixes que els afectin directament i que s’estudiaran i es resoldran des del Síndic de Greuges.

A més, l’adjunta al Síndic per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents, Maria Jesús Larios, intervindrà en l’espai de participació. També hi intervindran, entre d’altres, la síndica de greuges de Barcelona i els infants de l’Audiència de Barcelona, que explicaran la seva experiència.

La Festa de la Infància, organitzada per la Xarxa de Drets dels Infants, és el segon any que se celebra a Barcelona amb aquest format de joc. Està oberta a tothom i enguany incorpora també un espai adreçat als nens de zero a tres anys.

Back