The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

Conveni de supervisió singularitzada amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet

09/06/2016

El Síndic de Greuges de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet han signat un conveni de col·laboració segons el qual s’han compromès a donar la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades al Síndic i que afectin competències municipals d’aquesta localitat. 

Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, el Síndic oferirà una atenció singularitzada, que es concretarà en la tramesa a l’Ajuntament d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i d’entitats de Sant Vicenç. El Síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l’informe esmentat.

També s'han acordat dues visites anuals, una per semestre, de l’equip itinerant del Servei d’Atenció a les Persones del Síndic de Greuges de Catalunya. Per la seva banda, l'Ajuntament divulgarà la figura del Síndic a Sant Vicenç de Castellet i les diferents vies per accedir-hi.

Aquest és el 26è conveni d’aquestes característiques signat pel Síndic amb un ajuntament. A banda, té un conveni de característiques similars amb el Conselh Generau d'Aran.

Back