The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

El Síndic investiga una nova incidència en la línia de trens de Tortosa

07/07/2016

Demana detalls sobre l'atenció i la informació facilitada als passatgers afectats, que han hagut de ser evacuats

El Síndic de Greuges de Catalunya s'ha adreçat al Departament de Territori i al Ministeri de Foment davant un nou incident en la línia de trens R16 de mitjana distància, que fa el recorregut entre Tortosa i Barcelona.

La incidència, segons alguns mitjans de comunicació, s'ha produït a causa d'una avaria en el subministrament elèctric en el tram situat entre l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant. El Síndic vol aclarir si aquest ha estat el motiu i quins dispositius s'han activat per restablir el servei.

També ha qüestionat l'atenció i la informació facilitada als passatgers del comboi afectat, que aparentment han estat evacuats i als quals s’ha proporcionat un servei de transport alternatiu per carretera.

L'avaria, que ha comportat retards en els trens de la línia R16, també ha afectat la circulació del trens de llarga distància cap a València.

El Síndic s'ha reunit aquest matí amb la Plataforma Trens Dignes, que li ha entregat un document de queixa amb 300 signatures amb relació a l'incident ocorregut el passat mes de juny per una avaria a Mont-roig del Camp. 

Back