The english version of this page is not available, you are viewing the catalan version

News

El Síndic investiga els narcopisos del Raval

25/08/2017

Ha sol·licitat informació a l'Ajuntament de Barcelona i a la Direcció General de la Policia

Arran de les informacions aparegudes les darreres setmanes sobre les queixes dels veïns del barri del Raval de Barcelona per l'augment de narcopisos, el Síndic ha decidit intervenir d'ofici. Els veïns denuncien les molèsties i la inseguretat que causen els pisos on s'ofereixen dosis per al consum de droga i un espai per consumir-la.

Les informacions aparegudes posen de manifest que alguns d'aquest narcopisos, ocupats de manera il·legal, podrien ser propietat de l'Ajuntament i estar gestionats pel Patronat de l'Habitatge de Barcelona.

Ateses aquestes circumstàncies, el Síndic s'ha adreçat a l'Ajuntament de Barcelona i a la Direcció General de la Policia per obtenir la informació necessària per poder estudiar el cas. En concret, ha demanat a l'Ajuntament de la capital catalana conèixer el nombre de pisos afectats que són de la seva propietat, les mesures adoptades per acabar amb aquesta problemàtica i si s'han iniciat processos judicials de desnonaments dels pisos ocupats il·legalment.

També ha demanat informació al cos dels Mossos d'Esquadra sobre la cooperació amb l'Ajuntament de Barcelona pel que fa a la presumpta comissió de delictes la investigació dels quals corresponen a aquest cos.

Back