La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

Les persones discapacitades estaran exemptes de taxes per fer les proves de funcionari de la Generalitat

15/02/2006

A instàncies del Síndic, i amb la voluntat de promoure la integració de les persones amb discapacitat, el Govern ha modificat la llei de taxes perquè aquestes no hagin de pagar per inscriure’s als processos de selecció de l’Administració catalana, tal i com ja passa a les proves d’accés de l’Administració central.

El Govern ha modificat la llei de taxes per incloure l’exempció de pagament per a la inscripció als processos de selecció per ser funcionaris de la Generalitat a totes aquelles persones que tinguin una discapacitat igual o superior al 33%.
La modificació arriba després que el Síndic fes un suggeriment al govern en aquest sentit. El Defensor de les persones argumentava que una mesura així seria plenament coherent amb les previsions de la llei, que imposa a les administracions públiques l’obligació de promoure la integració de persones amb discapacitat. També recordava que l’exempció de pagament de taxes ja era una realitat a totes les proves per accedir a l’administració central i a les d’algunes comunitats autònomes.

Retour