La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

Reunió amb entitats de protecció de la infància

03/05/2006

El síndic, Rafael Ribó, acompanyat de l’adjunta, Laura Diez, de l’adjunt per a la Defensa dels Drets dels Infants, Jaume Funes i altres membres del seu equip s’ha reunit avui amb representants de les entitats que treballen en l’àmbit de la protecció de la infància per tractar sobre la problemàtica dels abusos i maltractaments a infants i els sistemes de protecció.

Les entitats han explicat algunes de les problemàtiques amb què es troben en la seva acció diària i també han comentat algunes de les mancances que troben en l’actual sistema de protecció. Per la seva banda, el síndic ha explicat la revisió dels protocols bàsics d’actuacions en abusos sexuals i altres maltractaments a menors, que està portant a terme juntament amb les administracions implicades i altres actuacions relacionades amb la infància.
A més de les administracions, el síndic també va convocar al novembre del 2005 als col·legis professionals i responsables de serveis hospitalaris per parlar dels protocols, com ara ha fet amb les entitats. En representació de les entitats que treballen en l’àmbit de la infància han assistit a la reunió diversos membres de la Fedaia (Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’Adolescència) que agrupa més de seixanta entitats, i la FEPA (Federació d’Entitats amb Pisos Assistits), que n’agrupa 16 més.

Retour