La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

El Síndic rep 16 queixes i 8 consultes en la seva visita a Tremp

18/07/2006

Durant la seva estada al Pallars Jussà, el síndic ha anat a l'alberg juvenil de Tremp i ha visitat els jutjats i l'oficina del Col·legi d'Advocats. També ha mantingut una reunió de treball, amb l'Alcalde de Tremp. 

El síndic de greuges, Rafael Ribó, acompanyat per altres membres del seu equip ha visitat avui Tremp .
L'objectiu de la visita és divulgar i apropar la institució a les persones i oferir la possibilitat que puguin presentar queixes o fer consultes sobre les administracions.
Per a l'equip del Síndic és també una oportunitat de conèixer de primera mà les problemàtiques de la ciutat i mantenir un contacte més directe amb els ciutadans.
Durant la seva estada al Pallars Jussà , el síndic ha anat l'Alberg Juvenil de Tremp on ha pogut veure algunes de les activitats d'estiu que s'hi fan i ha visitat els jutjats i l'oficina del Col•legi d'Advocats.
També ha mantingut una reunió de treball, amb l'alcalde de Tremp.
Durant tot el dia, el síndic i els membres del seu equip han rebut un total de 24 visites que s'han materialitzat en 16queixes i 8 consultes.
El 2005, el Síndic va iniciar un total de 31 actuacions (21 queixes i 10 consultes) provinents d'habitants del Pallars Jussà . D'aquestes 9 (6 queixes i 3 consultes) provenien de La Pobla de Segur i 6 (3 queixes i 3 consultes) de Tremp.
Consum i Urbanisme amb 6 actuacions i Educació amb 4 són els temes sobre els quals el Síndic van fer més actuacions al Pallars Jussà l'any passat .
El 2004 les actuacions del Síndic a la comarca van ser 14, (10 queixes i 4 consultes).
Aquesta és la segona vegada que l'Oficina del Síndic es desplaça al Pallars Jussà. El novembre de 2001 va ser a la Pobla de Segur.
En total ja ha efectuat 45 desplaçaments arreu de Catalunya. Els últims abans de Tremp a van ser l'Hospitalet de Llobregat i Amposta.
  

Retour