La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

El síndic visita la Fundació Futur i diversos centres de Càritas de Barcelona

21/03/2007

El síndic Rafael Ribó, acompanyat pel director de Seguretat Pública i Relacions Locals i la directora d'Afers Socials i Relacions amb el Parlament, ha visitat avui la Fundació Futur i diversos centres de Càritas Diocesana a Barcelona.

A la seu de la Fundació Futur, amb la presidenta Anna Gudiol i altres responsables Ribó ha abordat el tema de la regulació legal en empreses d'inserció laboral. Aquesta fundació ha creat el projecte "Futur Just Empresa d'Inserció SL" que té per finalitat inserir a les persones en perill d'exclusió sociolaboral en el sector de la restauració. A Càritas Diocesana de Barcelona, ha estat rebut pel Director General, Jordi Rotglar i altres persones del seu consell. La delegació del Síndic ha visitat Sant Camil, una unitat de convivència per la gent gran, el pis Blanqueries, habitatge per a mares soles amb fills al seu càrrec i la rectoria de la parròquia de Sant Just i Pastor on es desenvolupa el projecte Dit i Fet, per a persones sense llar.
Entre els temes que s'han tractat cal destacar el treball amb gent gran i els reptes de futur, la feminització de la pobresa i la situació de les persones sense llar a Barcelona.

Retour