La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

El Síndic presenta un programa educatiu per a alumnes de primària i ESO

03/06/2008

"Quan no hi ha dret, el Síndic amb Tu!" és un programa educatiu amb diversos materials de treball basat en els drets dels infants, les seves responsabilitats i la figura del Síndic de Greuges com a institució que dóna suport als ciutadans i els defensa. Amb aquest programa, el Síndic fa un pas endavant en el procés engegat temps enrere per promoure el coneixement i la reflexió sobre els drets dels infants i per fer conèixer la institució a través d'escoles i instituts com un recurs accessible a tots els infants i adolescents.

El programa, elaborat amb la col·laboració d'un equip d'assessors educatius i mestres, s'adreça als alumnes del 3r cicle d'educació primària i del 2n cicle d'educació secundària, amb propostes didàctiques diferenciades i adaptades als currículums escolars de cada etapa educativa.
Els continguts es poden integrar dins l'assignatura d'Educació per a la Ciutadania, i alhora tenen una estreta relació amb altres situacions d'ensenyament i aprenentatge com ara el coneixement de l'entorn proper o el treball col•laboratiu.

Retour