La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

Una delegació de l’Ombudsman de Sèrbia i de Belgrad visita el Síndic de Greuges

11/06/2010

La visita d’estudi, de dos dies, ha tingut com a objectiu abordar aspectes concrets de comunicació i atenció a les persones, i a la vegada, orientar el personal de l’Ombudsman de Sèrbia i de Belgrad en el tracte amb les persones, la difusió pública de la institució i la promoció de la institució davant de l’Administració local.

Aquesta activitat s’emmarca, d’una banda, en el projecte conjunt Síndic-OSCE de suport a l’Ombudsman de Sèrbia 2009-2010, i de l’altra, en el conjunt d’activitats de suport al seu homòleg de Belgrad. El fet que les dues delegacions participin conjuntament a la visita d’estudi es considera enriquidor per a totes dues des del punt de vista de la col·laboració entre la institució estatal i la municipal.

La delegació, formada per sis representants de l’Ombudsman serbi, quatre del defensor del poble de Belgrad, encapçalada per la seva titular, Dusanka Gacesa, i un de la Missió de l’OSCE a Sèrbia, ha assistit a diverses conferències sobre estratègies de comunicació adreçades als ciutadans, desplaçaments de l’oficina pel territori, promoció de la institució davant l’Administració local, tècniques per atendre correctament les persones i l’estructura per atendre les persones. A més, també han visitat la Síndica de Barcelona.

 

Retour