La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

Inaugurat el nou curs del Consell Assessor Jove del Síndic

13/10/2010

El Consell Assessor Jove del Síndic de Greuges ha inaugurat el nou curs escolar, el corresponent al 2010-2011, amb una sessió especial presidida pel síndic, Rafael Ribó, i l’adjunta per a la defensa dels drets dels infants i els adolescents, Maria Jesús Larios.

En aquesta edició, el Consell està format per 18 joves d’uns 15 anys provinents de nou centres de Barcelona, Salt, Reus, Cervera i Sabadell. En concret, són de Barcelona l’Escola Cintra, l’Escola Sant Ignasi, els instituts Miquel Tarradell i Sant Andreu i el Casal dels Infants del Raval. També en formen part estudiants de l’Institut Segarra de Cervera, del SES de Salt, de l’Institut Baix Camp de Reus i de l’Institut Escola Industrial i Arts i Oficis de Sabadell.

Durant tot el curs, el Consell es reunirà cinc cops a la seu del Síndic, una més que els altres anys, i farà una visita al Parlament. A més, l’equip del Síndic visitarà tots els centres que l’integren per explicar-los els drets dels infants i joves i què fa el Síndic.

El Consell Assessor Jove del Síndic es va posar en marxa el curs 2007-2008, té com a objectiu apropar-se als infants i els joves i incorporar la seva perspectiva en les actuacions que es duen a terme des de la institució. El curs passat van parlar de la supressió dels batxillerats, la pobresa i la participació juvenil.

Retour