La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

Balanç de la multisortida de l'oficina itinerant

17/11/2016

Total: 101 visites. 224 queixes (74 queixes individuals i 150 col·lectives a Tortosa)i 28 consultes. 

Lleida: 27 visites. 18 queixes i 11 consultes. Temes: telefonia, justícia, llum, urbanisme, sancions de trànsit i sanitat.

Tarragona: 25 visites. 21 queixes i 4 consultes. Temes: urbanisme, tributs, consum, medi ambient, una de drets lingüístics.

Manresa: 20 visites. 17 queixes i 3 consultes. Temes: accessibilitat, urbanisme (aeròdrom), serveis socials, salut, habitatge, consum, tributs, protecció de dades, memòria històrica i contaminació acústica.

Tortosa: 16 visites. 7 queixes i 9 consultes. 150 queixes per la situació de la xarxa ferroviaria i la integració a la xarxa de transports metropolitana.Temes: salut, infància, urbanisme, tributs, consum i memòria històrica. 

Girona: 13 visites. 12 queixes i 1 consulta. Temes:seguretat i estació TAV, transparència, taxes municipals, coacció administrativa, salut, habitatge, medi ambient i ensenyament.

El Síndic ha celebrat aquest dijous 17 de novembre els vint anys de l'activitat de l'oficina itinerant de la institució,  que des de l'any 1996  ha estat fent desplaçaments arreu de Catalunya. Per commemorar aquests vint anys de desplaçaments, el Síndic ha organitzat un inusual desplegament del servei itinerant d'atenció a les persones. 

Rafael Ribó, a més, ha entregat al Parlament l'Informe l'oficina itinerant del Síndic de Greuges: 20 anys escoltant les persones arreu de Catalunya.

Així, de manera simultània, cinc equips formats per personal de la institució s'han desplaçat a cinc localitats de referència: Tarragona, Lleida, Girona, Tortosa i Manresa, per atendre in situ les queixes i consultes dels veïns. El mateix síndic i l'adjunt general, Jaume Saura, han participat en les sortides i han aprofitat per reunir-se amb entitats i representants del teixit social de cada zona.

Retour