La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

Acte de presentació de l'Informe Anual 2016 a Tarragona

02/02/2017

Seguint el mateix format emprat en l'acte de presentació de l'Informe Anual 2016 a Barcelona, el Síndic ha organitzat una xerrada a la ciutat de Tarragona. L’acte tindrà lloc a l'auditori de la Diputació de Tarragona, (carrer Pere Martell, 2, Tarragona) el proper 7 de febrer de 2017, a les 18 hores. El periodista Jordi Cartañá presentarà la sessió i moderarà el debat amb el públic assistent.


La conferència, titulada "La situació dels drets a Catalunya", estarà oberta a la ciutadania i a les entiatats, especialment aquelles que han tingut alguna vinculació amb les actuacions del Síndic durant el 2016. La intervenció de Rafael Ribó se centrarà a explicar les actuacions més rellevants, les xifres més destacades en relació amb la tasca de defensa dels drets encomanada a la institució i els reptes de futur.

En acabar la seva intervenció hi haurà un torn obert de paraules perquè tots els qui ho vulguin puguin fer les seves aportacions.

Aquesta és la segona de les cinc sessions previstes arreu de Catalunya.

Barcelona (1 de febrer)
Tarragona (7 de febrer)
Lleida (15 de febrer)
Girona (23 de febrer)
Tortosa (2 de març)


Tot i que l'acte és obert a tothom, atès que l'aforament és limitat cal confirmar l'assistència a comunicacio@sindic.cat

Retour