La version française de cette page n'étant pas disponible, vous avez été renvoyé à la version catalane

Actualités

El Síndic actua d'ofici en el cas de l'adolescent atropellat a l'autovia A-27

30/08/2018

Ha demanat a la DGAIA que aclareixi si el jove efectivament estava tutelat

El Síndic ha tingut coneixement a través dels mitjans de comunicació de l'atropellament mortal que va patir un jove que circulava amb monopatí durant la nit del 26 al 27 d'agost, a prop de la ciutat de Tarragona.

Segons les notícies publicades, el jove anava en un monopatí a les 6.30 hores de la matinada per un carril de circulació de vehicles de l'autovia A-27 i, a l'altura del punt quilomètric 2.3, va ser atropellat per un vehicle. Segons la informació de què es disposa, el jove va morir a l'acte.

També segons alguns mitjans de comunicació, el jove estava sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA), tot i que no ha transcendit el tipus de protecció que tenia.

Els Mossos d'Esquadra ja han iniciat una investigació per esclarir les causes de l'accident.

Tanmateix, el Síndic s'ha adreçat a la DGAIA perquè aclareixi si el jove efectivament estava sota la tutela de la Generalitat i, en cas afirmatiu, quina era la mesura de protecció que tenia. També demana conèixer si el menor estava sol en el moment de l'accident, els motius pels quals es trobava al lloc dels fets i les mesures que s'hagin adoptat en relació amb el cas. 

Retour