Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Suport a l'Ombudsman de Belgrad

Aquest projecte, que està previst que s'executi d'abril a octubre de 2010, disposa de fons de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Per mitjà de l'organització de visites d'estudi a Catalunya i reunions de treball a Belgrad es pretén reforçar la capacitació del personal de l'Ombudsman de Belgrad per a la tramitació de queixes i actuacions d'ofici en les àrees de salut, educació i medi ambient, a partir de l'intercanvi d'experiències amb el Síndic de Greuges de Catalunya i la Síndica de Greuges de Barcelona.

Així mateix, es vol completar la formació del personal de l'Ombudsman en el tracte amb el ciutadà (entrevista, atenció telefònica, etc.) i en la difusió de la institució: activitats promocionals dirigides als ciutadans i en els mitjans de comunicació. En aquest sentit, cal destacar que el Síndic assessorarà en el disseny de l'estratègia comunicativa externa de la institució sèrbia.

Finalment, es treballarà en la promoció de la institució de l'Ombudsman davant l'Administració local amb l'objectiu de millorar la col·laboració d'aquesta amb l'Ombudsman.