Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Àrees d'actuació del Síndic

Directora de Gabinet i Comunicació

Judith Macaya Alsina és llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i diplomada en Treball Social per la Universitat Rovira i Virgili.

Va començar la seva activitat professional a la Universitat de Barcelona, amb tasques de suport a la docència i d'administració i serveis. Des de 2004 forma part de l'equip del Síndic, on ha ocupat els càrrecs de tècnica d'estudis, d'assessora en l'àrea de serveis socials i d’assessora del gabinet del Síndic. Des de l'any 2010 ocupa el càrrec de directora de Gabinet i Comunicació.

La Junta Europea de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IIO) la va nomenar cap de la Secretaria General de l'oficina europea de l'IIO l'any 2016. Aquest càrrec ja l'havia ocupat del 2009 al 2012. 

Coordina el gabinet del síndic, les relacions institucionals i internacionals, l’àrea de premsa i comunicació.

També és responsable de l’àrea de Serveis Socials.

 

Gerent

Joan A. Montesinos Bernabé és postgraduat en Relacions Laborals per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Direcció Pública (Executive Master in Public Administration-EMPA) per Esade-Universitat Ramon Llull. Mestre de català i llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona.

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en el sector públic en l’àmbit professional de la direcció de persones, l’atenció a la ciutadania, el bon govern, el sector públic institucional i el disseny organitzatiu.

És funcionari de la Generalitat de Catalunya del Cos Superior d’Administració General. Ha estat sotsdirector general d'Organització, Informació i Personal als departaments de Política Territorial i Obres Públiques, Benestar i Família, Vicepresidència, Empresa i Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i vicegerent d'Organització i Personal a la Universitat Pompeu Fabra. Així mateix, ha exercit com a professor de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i ha estat professor associat impartint les assignatures de Funció Pública i Gestió de Recursos Humans en el grau de Gestió i Administració Pública a la Fundació Universitària del Bages (FUB).

És membre de la ponència redactora del Llibre blanc de la funció pública de Catalunya.

Ha estat vocal de l’Associació Catalana de Gestió Pública.

Té diverses publicacions i articles sobre la gestió de persones en l’Administració pública.

És responsable de l’administració interna en els àmbits dels recursos humans, contractació administrativa, gestió econòmica, serveis generals i de suport, i de l’assessorament jurídic sobre aquestes matèries. També s'ocupa de les àrees d'administració pública i drets, immigració, relacions laborals i pensions i transparència.