Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

El Síndic ha rebut 23 queixes, 11 consultes i ha obert 3 actuacions d’ofici durant la visita Cambrils

13/12/2006

El síndic de greuges, Rafael Ribó, acompanyat per altres membres del seu equip ha visitat Cambrils. L'objectiu de la visita és divulgar i apropar la institució a les persones i oferir la possibilitat que puguin presentar queixes o fer consultes sobre les administracions. Per a l'equip del Síndic també és una oportunitat de conèixer de primera mà les problemàtiques de la localitat i mantenir un contacte més directe amb les persones.

Durant la seva estada a Cambrils ha visitat la Cooperativa Agrícola, l'escola d'hostaleria, la Confraria de Pescadors i l'escola d'adults.
Ha mantingut una reunió amb membres de l'associació de dones marroquines i també amb l'alcalde de la localitat. Durant tot el dia, el síndic i els membres del seu equip han rebut un total de 35 visites, que s'han materialitzat en 23 queixes i 11 consultes. També ha obert 3 actuacions d'ofici relacionades amb la Confraria de Pescadors.El 2005 el Síndic va iniciar un total de 19 actuacions (11 queixes i 8 consultes) provinents d'habitants de Cambrils. Procediment administratiu amb 5 i Sanitat amb 4 són les àrees amb més actuacions.
Aquest any, i fins al final de novembre, les actuacions del Síndic a Cambrils han estat 24 (12 queixes i 12 consultes)Pel que fa a la comarca del Baix Camp, el 2005 el Síndic va iniciar un total de 109 actuacions, 70 queixes i 39 consultes. Reus amb 55 i Cambrils amb 19 van ser les dues poblacions d'on van arribar més queixes i consultes. Enguany, fins a 30 de novembre, s'han fet ja 125 actuacions, 67 queixes i 58 consultes. Des de 1996, l'oficina del Síndic ja ha efectuat 49 desplaçaments arreu de Catalunya. Els últims abans de Cambrils van ser el Prat de Llobregat i Lloret de Mar. Aquesta és la segona vegada que l'oficina del Síndic es desplaça al Baix Camp. L'octubre de 2002 va ser a Reus.

Tornar