Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

Presentació de l’informe de protecció de la infància als professionals del sector

23/07/2009

L'auditori de la seu del Síndic ha acollit, el dimecres 22 de juliol, una jornada de presentació de l'informe extraordinari La situació de la protecció de la infància en situació d'alt risc social a Catalunya, el qual va ser lliurat al president del Parlament el 4 de juny passat.

A la jornada han assistit professionals responsables dels diversos serveis de protecció de la infància de Catalunya, els quals van contribuir activament a la realització de l'informe responent els qüestionaris distribuïts des del Síndic o atenent visites i entrevistes.

En concret han participat responsables d'EAIA, de centres, d'ICIF, representats d'entitats i organitzacions d'infància i altres experts en l'àmbit de la infància i l'adolescència. Els assistents han intervingut amb comentaris, valoracions i preguntes sobre l'informe. El Síndic fa una valoració molt positiva de la recepció de l'informe, del diàleg amb els assistents i de l'agenda de treballs en l'àmbit de la protecció de la infància que es desprèn de la jornada realitzada.

A partir del mes de setembre el Síndic mantindrà reunions amb responsables de la Secretaria d'Infància del Departament d'Acció Social i Ciutadania per fer una valoració conjunta de l'informe i per col·laborar en l'aplicació d'algunes de les recomanacions incloses en el treball.

Tornar