Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

L’Ajuntament de Barberà del Vallès i el Síndic de Greuges impulsen la defensa dels drets en l’àmbit local

16/09/2009

L'alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, han signat un conveni de col·laboració per tal d'oferir una millor atenció als ciutadans de Barberà en la defensa dels seus drets en l'àmbit local.

El conveni estableix que el Síndic ha d'oferir a l'Ajuntament una supervisió singularitzada de la seva actuació. Aquesta es concretarà, d'una banda, en la tramesa a l'Ajuntament d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Barberà que hagi atès el Síndic. D'altra banda, el Síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l'informe esmentat.

Les dues institucions acorden també donar la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades al Síndic que afectin competències municipals. Amb aquesta finalitat, el Síndic podrà desplaçar-se al municipi per comprovar sobre el terreny l'abast d'una queixa. També podrà traslladar a Barberà els assessors que consideri adients perquè s'entrevistin amb les persones o les entitats que ho sol·licitin i l'Ajuntament ha de facilitar-los un espai que estarà situat a l'equipament cultural Torre d'en Gorgs.

Tornar