Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

Tercera reunió de l’Associació d’Ombudsman de la Mediterrània

16/12/2009

El síndic, Rafael Ribó, va participar a Atenes, del 14 al 15 de desembre, a la tercera reunió de  l'Associació d'Ombudsman (defensors) de la Mediterrània, convidat pel Defensor del Poble d'Espanya i pel Defensor de Grècia, i en representació del  capítol europeu de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IOI).

Sota el títol "Transparència en els serveis públics: el paper de l'ombudsman", es van organitzar diverses taules rodones per debatre aquesta qüestió. El síndic va pronunciar una ponència en la tercera de les taules rodones, titulada "Transparència i lluita contra la corrupció", en la qual va fer especial referència als mecanismes que es disposen a favor de la transparència i en contra de la corrupció, a les institucions de control, i finalment va destacar les actuacions que s'han dut a terme des de la Institució per respondre i evitar aquestes pràctiques.

L'Associació dels Ombudsman de la Mediterrània va ser creada el 19 de desembre de 2008, per iniciativa del Defensor del Marroc, El Defensor del Poble d'Espanya i del Mediateur de la República Francesa.

 

Tornar