Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

El Síndic i Foment del treball reuneixen els defensors dels clients en una jornada de reflexió

18/05/2011

El Síndic i Foment del treball han organitzat conjuntament una Jornada sobre la Defensa dels Drets dels Usuaris i Consumidors que es farà el proper dijous 19 de maig.

Per primer cop en la història de la Institució, s’ha fet una jornada de treball amb els defensors del sector privat – com poden ser els defensors dels clients a La Vanguardia o a El País, per exemple – per tal de crear un marc de reflexió i anàlisi comú.

L’evolució de la nostra societat fa que els drets dels consumidors prenguin progressivament més relleu, especialment els drets que estan relacionats amb la prestació de serveis que es consideren bàsics o essencials per a la vida quotidiana de les persones. Aquest major relleu es posa de manifest tant en l’àmbit general de les empreses privades com en l’àmbit específic dels mecanismes de control de l’Administració.

Des del moment que l’Estatut d’Autonomia confereix al Síndic la potestat de “supervisió de les empreses privades que gestionen serveis públics o acompleixen activitats de servei general o universal”, s’ha cregut oportú organitzar aquestes jornades per promoure la reflexió i fer-la plegats amb el sector privat.

Tornar