Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el Síndic de Greuges signen un conveni per impulsar la defensa dels drets en l’àmbit local

08/09/2011

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, i el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, han signat un conveni de col·laboració per tal d’oferir una millor atenció als habitants de Sant Quirze en la defensa dels seus drets en l’àmbit local. Les dues institucions acorden, en el marc del conveni, donar la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades al Síndic i que afectin competències municipals.

El conveni estableix que el Síndic ha d’oferir a l’Ajuntament una supervisió singularitzada de la seva actuació en el municipi. Aquesta actuació es concretarà, d’una banda, en la tramesa a l’Ajuntament d’un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i d’entitats de Sant Quirze del Vallès que s’hagin atès al Síndic. D’altra banda, el Síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l’informe esmentat.

L’Ajuntament, amb l’acord previ amb el Síndic, també crearà sistemes per divulgar la figura del Síndic, com ara editar fullets sobre les diferents vies d’accés a la institució perquè la població de Sant Quirze en sigui coneixedora. A més, l’Ajuntament inclourà l’enllaç del Síndic al seu web.

Tornar