Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

El Síndic atendrà les persones a Puigcerdà i la Seu d’Urgell (29 de novembre) i al barri de Sant Andreu de Barcelona (1 de desembre)

21/11/2011

L’equip del Síndic atendrà les visites a Puigcerdà i la Seu d’Urgell el dimarts 29 de novembre. A Puigcerdà el lloc d’atenció serà el Museu Cerdà , carrer Higini de Ribera, 4 i a la Seu d’Urgell  al Telecentre de l’Alt Urgell, carrer Capdevila, 29, tercera planta.  

Al barri de Sant Andreu de Barcelona, el desplaçament de l’oficina del Síndic serà el dijous dia 1 de desembre i el lloc d’atenció es farà al centre cívic de Sant Andreu, carrer Gran de Sant Andreu, 111. 

Prèviament, cal concertar l'entrevista, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.

L'oficina del Síndic serà a Puigcerdà, La Seu d’Urgell i al barri de Sant Andreu de Barcelona per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis d’interès general (aigua, llum, gas telèfon). 

Tornar