Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

El Parlament ratifica Jaume Saura com a adjunt general al Síndic

22/06/2015

La Comissió del Síndic de Greuges ha donat la conformitat a la proposta de principis de juny del síndic de designar Jaume Saura com a adjunt general, en substitució de Jordi Sànchez. Saura s’incorporarà de manera immediata a l’equip del Síndic.

Com a adjunt general, haurà d’assistir el síndic en l’exercici del seu càrrec i assumir les funcions que li delegui, incloses les relatives al govern de la institució

Professor de Dret Internacional Públic de la Universitat de Barcelona i president de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, Jaume Saura és autor de nombroses publicacions relacionades amb els drets humans i també ha participat com a observador internacional en diversos processos electorals. Ha estat vinculat al Síndic des del 2010 en qualitat de membre de l’Equip de Treball i coordinador del Consell Assessor de l’antiga Autoritat Catalana de Prevenció de la Tortura (actualment, Mecanisme Català).

La Comissió del Síndic també ha ratificat el nomenament d’Olga Casado per ocupar el lloc alliberat a l’Equip de Treball del Mecanisme Català per a la Prevenció de la Tortura. 

Metgessa de família des del 2005, Olga Casado és presidenta de la Comissió per a l'Eradicació de la Violència de Gènere de Mútua Terrassa. També és membre de la Comissió de Seguiment del Protocol per a l'abordatge integral de la violència masclista de l'Ajuntament de Terrassa i de l’associació Memòria contra la Tortura.

Tornar