Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

Acte de presentació de l'Informe Anual 2016 a Girona

17/02/2017

El síndic de greuges, Rafael Ribó, presentarà el pròxim dijous, 23 de febrer l'Informe anual 2016 a Girona. L'acte tindrà lloc en el marc d'un cicle de xerrades d'àmbit local organitzat per exposar a la ciutadania i entitats les activitats més rellevants dutes a terme a cada demarcació. L'acte, que serà conduït per la periodista gironina Sion Biurrun, es farà a les 18 h a la sala de plens de la Diputació (pujada de Sant Martí, 4-5).

La conferència, titulada "La situació dels drets a Catalunya", estarà oberta a la ciutadania i a les entitats, especialment aquelles que han tingut alguna vinculació amb les actuacions del Síndic durant el 2016. La intervenció de Rafael Ribó se centrarà a explicar les actuacions més rellevants, les xifres més destacades en relació amb la tasca de defensa dels drets encomanada a la institució i els reptes de futur. 

En acabar la seva intervenció hi haurà un torn obert de paraules perquè tots els qui ho vulguin puguin fer les seves aportacions.

 El cicle de xerrades, que va iniciar-se a Barcelona i va continuar a Tarragona i Lleida, clourà el pròxim dos de març a Tortosa.


Tot i que l'acte és obert a tothom, atès que l'aforament és limitat cal confirmar l'assistència a comunicacio@sindic.cat

Tornar