eButlleti
Maig2009
Logo

Falset i Olot, propers desplaçaments de l'oficina del Síndic

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a Falset el pròxim 7 de maig i a Olot, el 26 de maig. Les persones que vulguin fer consultes o exposar queixes de les administracions han de demanar hora trucant al 900 124 124 o enviant un missatge electrònic a sindic@sindic.cat. A Falset, l'equip del Síndic atendrà les visites al Teatre de l'Artesana i a Olot, al Casal Marià.
Més informació de Falset
Més informació d'Olot

Visita d'estudi de l'Ombudsman de Sèrbia

@sindic
Una delegació de l'Ombudsman de Sèrbia visitarà el Síndic de l'11 al 13 de maig. La trobada s'emmarca dins del projecte conjunt del Síndic amb la Missió a Sèrbia de l'Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) per continuar donant suport a l'Ombudsman d'aquest país. Les sessions de treball serviran perquè l'equip del Síndic assessori els seus homòlegs amb l'objectiu que el defensor serbi enceti algunes iniciatives, com ara un web adreçat a infants i joves o una estratègia de comunicació amb els interns en centres penitenciaris.

Conveni de supervisió singularitzada amb l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

@sindic
El 13 de maig, l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, i el síndic de greuges, Rafael Ribó, signaran un conveni de col·laboració per potenciar la defensa dels drets en l'àmbit local que suposarà que el Síndic faci una supervisió singularitzada de les queixes i les consultes que rebi d'habitants d'aquest municipi. Aquesta supervisió es traduirà en l'elaboració d'un informe anual. Sant Adrià de Besòs, Castellar del Vallès, Sant Sadurní d'Anoia, Cubelles i, en darrer lloc, Cardedeu ja han signat convenis similars amb el Síndic.
Informació signatura conveni Cubelles

L'exposició "Obrim portes als drets" a Falset i a Terrassa

@sindic
L'exposició itinerant "Obrim portes als drets", creada pel Síndic per mostrar la història i el treball de la institució, es podrà veure al Teatre de l'Artesana de Falset (plaça de l'Artesana, s/n), del dia 29 d'abril fins al 15 de maig, i a la seu del Síndic Municipal de Greuges de Terrassa (Masia Freixa, parc de Sant Jordi, s/n) del 19 fins al 29 de maig.
Més informació

Jornada de treball amb els síndics i els defensors locals

@sindic
Els serveis socials municipals, la contaminació i acústica i l'actuació de les policies locals centraran el debat de la jornada de treball entre els síndics i els defensors locals i el Síndic de Greuges de Catalunya. La jornada tindrà lloc el 20 de maig a la seu del Síndic, al passeig de Lluís Companys de Barcelona, i servirà per intercanviar experiències i punts de vista.

Conveni amb la Comissió de Peticions del Parlament

@sindic
El pròxim 12 de maig el president del Parlament, Ernest Benach, i el síndic de greuges, Rafael Ribó, signaran un conveni de col·laboració amb relació a les peticions dels ciutadans que tinguin a veure amb els drets i les llibertats. Segons aquest acord, el Síndic i la Comissió de Peticions del Parlament mantindran una comunicació fluida per evitar duplicar actuacions. També s'intercanviaran aquelles peticions que, segons les competències atorgades per la llei, li corresponguin a cadascuna.

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.