eButlleti
Novembre2009
Logo

Debat en comissió al Parlament de l'informe "La protecció de la infància en situació d'alt risc social a Catalunya"

@sindic
L'informe extraordinari "La protecció de la infància en situació d'alt risc social a Catalunya" serà debatut en comissió el proper dilluns dia 9 de novembre a les 16 hores. El debat consistirà en una exposició del síndic i l'adjunt per a la defensa dels drets dels infants i les posteriors intervencions dels representants dels grups parlamentaris. Després, el síndic respondrà les preguntes plantejades.
Contingut íntegre de l'informe

Roses i Sitges, propers desplaçaments de l'oficina del Síndic

@sindic
Roses, el 12 de novembre, i Sitges, el 17 de novembre seran els propers desplaçaments de l'oficina del Síndic perquè les persones puguin presentar queixes contra les administracions i fer consultes. Cal concertar l'entrevista al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació Roses
Més informació Sitges

Atenció personalitzada a Sant Sadurní d'Anoia el 5 de novembre

@sindic
L'equip del Síndic atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions des de les 16.00 i fins a les 19.30 hores a l'ACP Salut, plaça Joan Casanovas 1 (al costat del CAP). El desplaçament es fa en el marc d'un conveni de col·laboració signat entre el Síndic i l'Ajuntament de Sant Sadurní. Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon per poder contactar amb la persona.
Més informació

L'exposició "Obrim portes als drets" a Cambrils i a Canet de Mar

@sindic
L'exposició itinerant "Obrim portes als drets", creada pel Síndic per mostrar la història i el treball de la institució, es podrà veure des del dia 9 i fins el 22 de novembre al vestíbul de l'Ajuntament de Cambrils, plaça de l'Ajuntament, 4. El dia 11 a les 14.00 hores s'hi farà un acte de presentació. A Canet de Mar l'exposició es podrà veure del dia 23 de novembre al 8 de desembre a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner (Xamfrà riera Buscarons amb riera Gavarra). El dia 25 a les 14.00 hores s'hi farà un acte de presentació.
Més informació

Règim d'obligacions i de prohibicions per als pisos turístics

El Síndic ha proposat un règim d'obligacions i de prohibicions per als pisos turístics que comparteixen comunitat de veïns amb pisos familiars. El Síndic insisteix que, a més del règim, cal una resposta immediata de les autoritats quan els veïns es queixin de les molèsties causades als pisos turístics.
Més informació

Consideracions dels defensors del poble sobre les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

Els defensors del poble de l'Estat espanyol demanen a les administracions que vetllin per evitar noves fractures digitals en l'accés a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Els defensors consideren que el procés d'implantació de la televisió digital terrestre (TDT) serà un indicador del grau de compromís i resposta als valors d'igualtat i d'accés universal i generalitzat d'aquesta tecnologia.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.