eButlleti
Octubre2009
Logo

L'exposició "Obrim portes als drets " a Sant Sadurní d'Anoia i a Sant Cugat del Vallès

@sindic
L'exposició itinerant "Obrim portes als drets!", creada pel Síndic per mostrar la història i el treball de la institució, es podrà veure al Casal d'Entitats de Sant Sadurní d'Anoia (carrer Marc Mir, 15) del dia 1 fins al 12 d'octubre. El dia 2 a les vuit del vespre, el síndic, Rafael Ribó, acompanyat de l'alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, farà un acte de presentació de la mostra. A Sant Cugat, l'exposició es podrà veure al claustre del Monestir-Museu de Sant Cugat del dia 14 d'octubre a l'1 de novembre. El dia 14 es farà també un acte de presentació a les set de la tarda.
Més informació

Atenció personalitzada a Cardedeu, Castellar del Vallès i Sant Pere de Ribes

@sindic
El desplaçament a aquests municipis es fa en el marc dels convenis de col·laboració que el Síndic ha signat en cada un dels ajuntaments. A Cardedeu, l'equip del Síndic atendrà les visites el dimarts 6 d'octubre, a Castellar del Vallès, el dijous 15 d'octubre i a Sant Pere de Ribes, el dimecres 21 d'octubre. Tota persona que vulgui presentar una queixa contra les administracions o fer una consulta prèviament cal que concerti l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat, amb el nom i el número de telèfon.
Més informació Cardedeu
Més informació Castellar

L'oficina del Síndic es desplaça a Sant Cugat el 14 d'octubre

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a Sant Cugat del Vallès el pròxim dimecres 14 d'octubre per rebre queixes o consultes sobre les administracions. S'atendran les visites a la Casa de Cultura, carrer Jardins del Monestir s/n. Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat
Més informació

Rafael Ribó reprèn la seva presència periòdica a Catalunya Ràdio i TV3

Durant el mes d'octubre, el síndic, Rafael Ribó, reiniciarà la seva col·laboració periòdica a Catalunya Ràdio i TV3. A Catalunya Ràdio intervindrà el dia 1 a les 9.45 del mati i als Matins de TV3, el dimarts dia 13 d'octubre.

Jornades de Coordinació dels Defensors de l'Estat espanyol

@sindic
El síndic, Rafael Ribó, i altres membres del seu equip participaran els dies 19, 20 i 21 d'octubre a les XXIV Jornades de Coordinació de Defensors del Poble de l'Estat espanyol, que tindran lloc a Andalusia. En aquesta edició el tema central de les ponències serà l'ús i els límits de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el camp de la defensa dels drets.
Més informació

Consideracions del Síndic entorn de la seguretat nuclear

El Síndic de Greuges ha recomanat al Departament d'Economia i Finances que "explori les modificacions normatives necessàries" per fer possible una major presència del Govern de Catalunya en matèria de seguretat nuclear i un desplegament de les competències que preveu l'Estatut. El defensor de les persones també suggereix que es creïn nous sistemes de recollida i de trasllat de la informació (utilitzant fins al límit les tecnologies de la informació i la comunicació) en supòsits de fuites radiològiques als ajuntaments de la zona perquè puguin informar les persones que viuen al voltant de la central.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.