eButlleti
Abril2010
Logo

Rafael Ribó presenta les línies d'actuació del nou mandat

@sindic
Contribuir a millorar les administracions, fer la institució més coneguda i crear una xarxa de drets són els objectius de la institució del Síndic per al nou mandat, segons va anunciar el mateix síndic Rafael Ribó al Parlament. En l'apartat dels drets, cal destacar l'atenció prioritària als col·lectius potencialment més exclosos, com ara la infància, la gent gran o la immigració.
Més informació

Nou consell de direcció del Síndic

@sindic
El síndic, Rafael Ribó, ha nomenat un nou consell de direcció per afrontar el nou mandat. El consell està format per l'adjunt general, Jordi Sànchez; l'adjunta per a la defensa dels drets dels infants i dels adolescents, Maria Jesús Larios; la secretària general, Pilar Figueras; el director de Seguretat Pública, Ignasi Garcia Clavel; la directora d'Administració i Afers Socials, Sílvia Vèrnia, i la directora de Gabinet, Judith Macaya.
Més informació

L'oficina del Síndic es desplaça a Gavà el 22 d'abril

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a Gavà el pròxim dijous dia 22 d'abril per rebre queixes i consultes sobre les administracions. S'atendran les visites a les aules de formació permanent (carrer Generalitat, 7). Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació

Atenció personalitzada a Esparreguera, Matadepera i Tàrrega

@sindic
El desplaçament a aquests municipis es farà en el marc dels convenis de supervisió singularitzada que el Síndic ha signat amb aquests ajuntaments. A Esparreguera, l'atenció personalitzada de l'equip del Síndic serà el dia 26, a Matadepera, el dia 27, i a Tàrrega, el 29 d'abril. Qualsevol persona que vulgui presentar una queixa contra les administracions o fer una consulta cal que concerti una entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació

El Síndic suggereix la gratuïtat de la targeta de transport públic T-12

@sindic
El Síndic ha suggerit la gratuïtat de la targeta T-12 per als menors de 12 anys per utilitzar el transport públic de l'àrea metropolitana de Barcelona, que té un cost d'emissió de 35 euros. El Síndic veu difícil que l'import repercutit respongui només a costos d'emissió del títol, tal com assegura l'Administració, i no inclogui també una contraprestació per fer ús del servei.
Més informació

El síndic cerca el reconeixement internacional del Consell d'Europa per a l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IIO)

@sindic
El síndic de greuges, Rafael Ribó, en la seva condició de president de la regió europea de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IIO) es va entrevistar el passat 24 de març amb diferents càrrecs del Consell d'Europa a la seu d'Estrasburg. L'objectiu de les trobades era el reconeixement internacional de l'IIO i la possible presència de l'Institut en diferents comissions i consells.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.