eButlleti
Febrer2010
Logo

Rafael Ribó reivindica davant del president de la República Italiana la figura del defensor

@sindic
El síndic de greuges, Rafael Ribó, va ser rebut amb audiència pel president de la República Italiana, Giorgio Napolitano, el passat dia 25 de gener i va exposar-li la inquietud i la preocupació sobre la supressió prevista dels síndics locals italians (defensore civici), que a partir del 2011 deixaran de tenir cap partida pressupostària assignada.
Més informació

L'oficina del Síndic es desplaça a Castelldefels el dia 18 de febrer

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a Castelldefels el pròxim dijous dia 18 de febrer per rebre queixes i consultes sobre les administracions. S'atendran les visites al Centre Frederic Mompou (plaça Joan XXIII, 8). Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació

L'oficina del Síndic es desplaça a Manlleu i Torelló el dia 25 de febrer

@sindic
El dijous 25 de febrer l'oficina del Síndic farà un doble desplaçament a la comarca d'Osona. Es rebran queixes i s'atendran consultes a Manlleu i també a Torelló. A Manlleu el lloc d'atenció a les visites serà el Museu Industrial del Ter (passeig del Ter, s/n) i a Torelló, al local de Gestiomat -La Cooperativa (carrer Enric Prat de la Riba, 17-19). Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació

Atenció personalitzada a Castellar del Vallès i Sant Sadurní d'Anoia

@sindic
El desplaçament a aquest municipis es farà en el marc dels convenis de supervisió singularitzada que el Síndic ha signat amb aquests ajuntaments. A Castellar del Vallès, l'atenció personalitzada de l'equip del Síndic serà el dia 9 de febrer i a Sant Sadurní d'Anoia, el dia 11 de febrer. Qualsevol persona que vulgui presentar una queixa contra les administracions o fer una consulta cal que concerti una entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació Castellar del Vallès
Més informació Sant Sadurní d'Anoia

Setena edició del curs sobre el Síndic a la Universitat Autònoma de Barcelona

@sindic
Per setena vegada, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Síndic de Greuges organitzen un crèdit de lliure elecció de 18 hores sobre el Síndic. Durant el curs, obert a tots els alumnes de la Universitat, s'explicaran els fonaments teòrics de la institució i també casos pràctics d'alguns dels àmbits d'actuació del Síndic. Una ponència del síndic, Rafael Ribó, inaugurarà el curs l'1 de març.
Programa del curs

Matadepera, Esparreguera i Tàrrega firmen convenis de supervisió singularitzada amb el Síndic

@sindic
La supervisió singularitzada es concreta, entre altres coses, en l'elaboració d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referides als municipis i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Matadepera, Esparreguera i Tàrrega que hagi atès el Síndic. A més, l'equip del Síndic es desplaçarà periòdicament a aquests tres municipis per atendre les persones i les entitats que vulguin presentar queixes contra les administracions o fer consultes.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.