eButlleti
Juny2010
Logo

Rafael Ribó compareixerà al Parlament per explicar les responsabilitats internacionals i de cooperació del Síndic

@sindic
El dilluns 7 de juny, a les 16 hores, el síndic, Rafael Ribó, compareix al Parlament per explicar les activitats internacionals i de cooperació de la institució. Des del juny de 2009, Ribó és president de la Junta Directiva Europea de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IOI).
Més informació

El Síndic rebrà queixes i consultes a Blanes i Cervera

@sindic
Durant el mes de juny l'oficina del Síndic es desplaçarà a Blanes i a Cervera per atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions. A Blanes, l'atenció a les persones serà el dimecres dia 16 de juny i a Cervera, el dimarts 22 de juny. Cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat
Més informació Blanes
Més informació Cervera

Presentacions territorials de l'Informe 2009

@sindic
Coincidint amb el desplaçament de l'oficina del Síndic a Blanes i a Cervera, el síndic, Rafael Ribó, farà presentacions de l'Informe anual 2009 a les dues ciutats. Aquestes presentacions, adreçades especialment a entitats i associacions, però obertes a tothom, tenen com a objectiu explicar el treball del Síndic durant l'any passat, incidint especialment en les problemàtiques detectades a cada zona. A Blanes, la xerrada serà el dimecres 16 de juny, a les 19 hores, a la Casa Saladrigas (Roig i Raventós, 2), i a Cervera, el dimarts 22 de juny, a les 18.30 hores, a la sala Francesc Buireu del casal de la gent gran (Manuel Ibarra s/n).
Contingut íntegre de l'informe

Debat en comissió al Parlament de l'inforne extraordinari sobre el menjador i el transport escolar

@sindic
L'informe extraordinari La provisió i l'accés als serveis de transport i menjador escolars serà debatut en comissió al Parlament el proper dilluns dia 28 de juny a les 16 hores. L'informe va ser lliurat al Parlament el passat 6 de maig.
Text íntegre de l'informe

Suggeriment sobre el reconeixement dels drets derivats de la dependència en cas de mort

El Síndic considera que la mort de la persona no ha d'implicar en tots els casos l'acabament del procediment, sinó que sempre que sigui possible s'hauria de continuar per determinar l'existència o no de la situació de dependència i el reconeixement posterior dels drets que correspongui.
Més informació

Investigació sobre l'expulsió del sistema de protecció d'un menor estranger immigrat no acompanyat

@sindic
El Síndic ha obert una actuació d'ofici després de conèixer l'expulsió d'un menor estranger immigrat sense referents familiars del sistema de protecció de menors a mitjan maig, malgrat que la Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (DGAIA) té indicis de la seva minoria d'edat.
Més informació

Roses firma un conveni de supervisió singularitzada amb el Síndic

@sindic
La supervisió singularitzada es concreta, entre altres coses, en l'elaboració d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referides al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de municipi. Roses és el tretzè ajuntament de Catalunya que firma amb el Síndic un conveni de supervisió singularitzada.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.