eButlleti
Maig2010
Logo

Presentació de l'Informe sobre transport i menjador escolars

@sindic
El proper dijous 6 de maig, el síndic, Rafael Ribó, acompanyat de l'adjunta per a la defensa dels drets dels infants i adolescents, Maria Jesús Larios, lliurarà al president del Parlament, Ernest Benach, l'Informe extraordinari sobre la provisió i l'accés als serveis de transport i menjador escolars. En acabat, al voltant de les 13.30 hores, oferirà una roda de premsa per explicar-ne el contingut.

Jornades sobre l'Accés a la Informació Pública

Els dies 13 i 14 de maig el Síndic de Greuges organitza a la seva seu les jornades "Accés a la informació pública: L'avenç en transparència". Durant els dos dies experts i representants de les diferents administracions posaran en comú diversos aspectes sobre l'accés a la informació pública, com ara la transparència, la participació i l'accés; l'equilibri i les garanties entre la privacitat i l'accés, el paper de les noves tecnologies, etc.
Programa de les jornades

Presentació al Ple del Parlament de l'Informe 2009

@sindic
El pròxim dia 12, el síndic explicarà al Ple del Parlament l'Informe 2009. Després de Rafael Ribó, intervindrà un representant de cada grup parlamentari per fer-ne una valoració.
Contingut íntegre de l'Informe

Atenció personalitzada a Castellar del Vallès i a Canet de Mar

@sindic
Els desplaçaments a aquests municipis es faran en el marc dels convenis de supervisió singularitzada que el Síndic ha signat amb aquests ajuntaments. A Castellar del Vallès l'atenció personalitzada de l'equip del Síndic serà el dimarts 11 de maig i a Canet de Mar, el dimecres 19 de maig.
Més informació

Compareixença per explicar el Codi de bones pràctiques administratives

@sindic
El proper dia 17 de maig a les 16 hores, Rafael Ribó compareixerà davant la comissió del Síndic del Parlament per explicar el Codi de bones pràctiques administratives. El codi és una proposta del Síndic a les administracions públiques com a institució a la qual l'Estatut encomana la defensa dels drets, a fi de protegir i defensar el dret a la bona administració, recollit en l'article 30 de l'Estatut.
Text íntegre del Codi

L'oficina del Síndic es desplaça a Salt el 20 de maig

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a Salt el pròxim dijous dia 20 de maig per rebre queixes i consultes sobre les administracions. S'atendran les visites a la casa de cultura Les Bernardes (carrer Major, 172). Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.