eButlleti
Febrer2011
Logo

L'oficina del Síndic atendrà les persones a l'Hospitalet el 16 de febrer

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a l'Hospitalet de Llobregat el pròxim dimecres, 16 de febrer, per rebre queixes i consultes sobre les administracions públiques, i també sobre les empreses que presten serveis d'interès general (aigua, llum, gas, telèfon). S'atendran les visites al centre cultural Collblanc-Torrassa, carrer Mare de Déu dels Desemparats, 87. Prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat
Més informació

El Síndic investiga les incidències en la xarxa de Rodalies Renfe per la vaga de zel d'una part dels maquinistes

@sindic
El Síndic s'ha dirigit a la Direcció General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat per demanar informació sobre l'abast de les incidències dels dies 24, 25 i 26 de gener i les mesures adoptades per a la restauració del desenvolupament normal del servei ferroviari, ja que considera que es pot vulnerar el dret a la mobilitat.
Més informació

Vuitena edició del curs sobre el Síndic a la Universitat Autònoma de Barcelona

@sindic
Per vuitena vegada, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Síndic de Greuges organitzen un curs sobre el Síndic, obert a tots els alumnes de la Universitat, en el qual s'explicaran els fonaments teòrics de la institució i també casos pràctics fruit de l'actuació del Síndic. Una ponència del síndic, Rafael Ribó, inaugurarà el curs el dimarts 15 de febrer.
Programa del curs

Visita d'intercanvi de l'Oficina de Defensa dels Drets dels Menors de les Illes Balears

@sindic
Una delegació de l'Oficina de Defensa dels Drets dels Menors de les Illes Balears, encapçalada pel seu director, Antoni Bennàssar, va fer el passat 18 de gener una visita de treball i estudi a la seu del Síndic de Greuges. Els membres de l'oficina de defensa dels menors han compartit amb l'equip d'infància del Síndic, encapçalat per l'adjunta per a la defensa dels drets dels infants i adolescents, Maria Jesús Larios, temes d'interès comú, com ara els models institucionals i competencials dels dos territoris i la situació de la infància.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.