eButlleti
Maig2011
Logo

Presentació al Ple del Parlament de l'Informe 2010

@sindic
El proper dimecres dia 4 de maig, a les 11.15 del matí, el síndic explicarà al Ple del Parlament l'Informe 2010. L'Informe, que ja s'ha treballat prèviament a la Comissió Parlamentària del Síndic de Greuges, repassa tota l'actuació duta a terme durant el 2010. Després de Rafael Ribó, faran la seva intervenció els representants dels grups parlamentaris.
Contingut íntegre de l'Informe

Jornada sobre la Defensa dels Drets dels Usuaris i els Consumidors

@sindic
El Síndic de Greuges organitza una jornada per tractar l'abast dels drets dels consumidors i la millor manera de garantir-los, amb la col·laboració de Foment del Treball. La jornada, titulada La Defensa dels Drets dels Usuaris i els Consumidors, tindrà lloc el 19 de maig a la seu de Foment del Treball, a Barcelona.
Programa de la Jornada

El Síndic atendrà les reclamacions dels clients de la companyia Spanair

@sindic
El Síndic de Greuges i la companyia aèria Spanair han signat un conveni que persegueix una doble finalitat. Per una banda, que el Síndic pugui atendre les reclamacions dels usuaris d'Spanair que consideren que els seus drets no han estat atesos; per l'altra, que la companyia aèria ofereixi el millor servei possible als seus clients amb la millora de les garanties dels drets dels seus usuaris.
Més informació

Recepció de queixes a Sant Sadurní d'Anoia, Tàrrega i Matadepera

@sindic
L'equip del Síndic atendrà les persones, tal com preveuen els convenis de supervisió singularitzada signats amb aquests ajuntaments, a Sant Sadurní d'Anoia, el dimarts 10 de maig, a Tàrrega, el dimecres 11 de maig, i a Matadepera, el dimarts 24 de maig.
Més informació

El Síndic denuncia les deficiències de l'espai de detenció de menors i de l'Oficina d'Atenció al Menor de la Ciutat de la Justícia

@sindic
Les deficiències detectades suposen un maltractament institucional i de victimització secundària, contraris a la Llei dels drets i les oportunitats en la infància i l'adolescència. En les mateixes instal·lacions i condicions, i en sales separades però contigües a les de custòdia de menors detinguts, es continua atenent infants i adolescents que han pogut ser víctimes de maltractaments o de periples vitals traumàtics, els quals passen un temps d'espera en cel·les que pot superar en casos puntuals les 24 hores.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.