eButlleti
Octubre2011
Logo

El Síndic reivindica el paper dels ombudsman per supervisar les empreses que presten serveis d'interès general

@sindic
En les Jornades sobre la Prestació Privada de Serveis d'Interès General i Bones Pràctiques Corporatives, que van tenir lloc al Parlament el mes de setembre passat, s'ha reflexionat entorn de la vulneració dels drets dels consumidors davant les empreses prestadores de serveis d'interès general, com ara l'aigua, la llum, la telefonia, el gas,etc.
Més informació

Recepció de queixes a Sant Feliu de Guíxols, Molins de Rei, Torelló, Badalona i Sant Andreu de Llavaneres

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà a Sant Feliu de Guíxols (6 d'octubre), Molins de Rei (11 d'octubre), Torelló (13 d'octubre) Badalona (18 d'octubre) i Sant Andreu de Llavaneres (20 d'octubre), per rebre queixes i consultes sobre les administracions públiques, i també sobre les empreses que presten serveis d'interès general (aigua, llum, gas, telèfon). Prèviament, cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat
Més informació Sant Feliu de Guíxols
Més informació Molins de Rei i Torelló
Badalona i Sant Andreu de Llavaneres

Sant Quirze del Vallès firma un conveni de supervisió singularitzada amb el Síndic

@sindic
La supervisió singularitzada es concreta, entre d'altres, en l'elaboració d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referides al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Sant Quirze del Vallès. A més, l'equip del Síndic es desplaçarà periòdicament al municipi per atendre les persones i les entitats que vulguin presentar queixes contra les administracions o fer consultes.
Més informació

Rafael Ribó inaugura el curs de l'Aula d'Extensió Universitària Sènior UPC

El proper dimarts dia 4 d'octubre el síndic de greuges, Rafael Ribó, inaugurarà amb una conferència el curs de l'Aula d'Extensió Universitària Sènior UPC. L'acte tindrà lloc a les 6 de la tarda a l'Institut de Ciències Fotòniques del campus de la UPC de Castelldefels.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.