eButlleti
Febrer2012
Logo

Novena edició del curs sobre el Síndic a la UAB

@sindic
Les sessions tindran lloc del 14 de febrer al 12 de març de 2012. Reconegut amb 1,5 crèdits de lliure elecció i de 21 hores de durada, el curs està organitzat pel Síndic de Greuges i l'Àrea de Dret Constitucional del Departament de Ciències Polítiques i Dret Públic de la Facultat de Dret de la UAB. La inscripció es pot fer des de Gestió Acadèmica de la Facultat de Dret del 30 de gener al 13 de febrer de 2012.
Programa del curs

Rafael Ribó busca la col·laboració dels ombudsman francesos

@sindic
El síndic es va reunir a mitjan gener amb la médiatrice de París, Claire Brisset, i amb el défenseur des droits de França, Dominique Baudis, amb l'objectiu de buscar fórmules de col·laboració entre ambdues institucions franceses i el Síndic. Durant les reunions, Rafael Ribó també va posar al dia als seus homòlegs francesos sobre les activitats previstes en el marc del capítol europeu de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IOI), organització de defensors de la qual el síndic presideix la secció europea.
Més informació

Reunió de treball dels òrgans estatutaris

@sindic
Rafael Ribó, síndic de greuges, Ramon Font, president del Consell Audiovisual de Catalunya, i Jaume Amat, síndic major de la Sindicatura de Comptes, es van reunir el passat 26 de gener per intercanviar experiències i posar sobre la taula temes d'interès comú. La trobada entre els màxims representants dels òrgans estatutaris de Catalunya s'emmarca dins de la línia de col·laboració compartida per les institucions que encapçalen.

El Síndic a Els Matins de TV3

@sindic
El Síndic de Greuges reprèn a partir del mes de febrer de 2012 la col·laboració amb el programa de Televisió de Catalunya Els Matins. Així, amb un format similar al que se seguia, el mateix síndic, Rafael Ribó, hi intervindrà un cop al mes per parlar de temes d'interès general a partir de casos concrets que han arribat a la institució i de les actuacions que el Síndic ha dut a terme sobre aquestes qüestions. En concret, la primera intervenció serà el pròxim 9 de febrer.
Web del programa Els Matins de TV3

Recepció de queixes a Palamós, Pineda de Mar i Gandesa, entre altres localitats

@sindic
L'oficina del Síndic es desplaçarà l'1 de febrer a Palamós; el dia 7, a Castellar del Vallès; el 9, a Esparreguera; el 14, a Pineda de Mar; el 16, a Sant Sadurní d'Anoia, i el dia 21, a Gandesa. L'objectiu de les visites és apropar el Síndic a les persones perquè li puguin presentar queixes i consultes sobre les administracions públiques i sobre les empreses que presten serveis d'interès general (aigua, llum, gas, telèfon). Prèviament, cal concertar l'entrevista per mitjà del telèfon 900 124 124 o del correu electrònic sindic@sindic.cat.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.