eButlleti
Novembre2008
Logo

Nova seu de la institució

Des del 27 d’octubre el Síndic té una nova seu a Barcelona. És al passeig Lluís Companys, 7, al costat de l’Arc de Triomf. Les noves dependències són més àmplies i accessibles per donar un millor servei a totes les persones que s’adrecin a la institució. Els telèfons, 933 018 075 i 900 124 124, es mantenen. També podeu contactar amb el Síndic des del web, www.sindic.cat i per correu electrònic: sindic@sindic.cat
Més informació

Campanya publicitària del Síndic

Durant la primera quinzena de novembre, diverses televisions i ràdios emetran un anunci de la institució del Síndic. L’objectiu d’aquesta campanya és donar a conèixer la institució i promoure’n l’ús, i també informar del canvi de seu.
Espot de TV i falca de ràdio

L’oficina del Síndic es desplaça a Mollet el 26 de novembre

El pròxim dimecres 26 de novembre l’oficina del Síndic es desplaça a Mollet del Vallès per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li queixes de les administracions. L’equip del Síndic atendrà les visites durant tot el dia al Casal Cultural, rambla Balmes 2. Cal concertar l’entrevista trucant al 900 124 124 o enviant un correu electrònic a sindic@sindic.cat
Més informació

Ribó participa en la Junta Mundial de l’Institut Internacional de l’Ombudsman (IOI)

El síndic de greuges, Rafael Ribó, assistirà els dies 5, 6 i 7 de novembre a Hong Kong (Xina) a la Junta Anual Mundial de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IOI). Ribó, que assisteix a la reunió com a director de la regió europea d'aquesta organització internacional d'institucions de defensors, presentarà la candidatura de Barcelona com a seu permanent del secretariat de l’Institut.
Més informació

Sisè Seminari dels Defensors Regionals de la Unió Europea

El proper dilluns dia 3 de novembre, el síndic de greuges, Rafael Ribó, participarà a Berlín al sisè seminari dels defensors del poble regionals de la Unió Europea, que organitza el Defensor del Poble Europeu. Ribó presentarà la ponència: “La salvaguarda de la independència del defensor del poble”.
Més informació

Acceptat el suggeriment d’eliminar la limitació d’edat per obtenir ajuts del programa d’atenció social per a persones amb disminució

El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha acceptat el suggeriment del Síndic perquè les persones més grans de 65 anys puguin acollir-se als ajuts previstos en el Programa d’ajuts d’atenció social per a persones amb disminució. Fins ara només podien ser-ne beneficiàries les persones que tinguessin reconegut el grau de disminució igual o superior al 33% abans de complir els 65 anys.
Més informació

Comença el curs el Consell Assessor Jove

El 23 d’octubre passat va iniciar les seves activitats el Consell Assessor Jove del Síndic. Els 14 nous membres del Consell van assistir a la primera reunió d’aquest any escolar. En aquest segon curs de funcionament hi participen 14 nois i noies de 14 a 15 anys procedents de cinc centres o instituts d'ensenyament secundari de Barcelona, d’un de Reus, d'un de Cervera i del Casal d'Infants del barri del Raval de Barcelona. L'objectiu del Consell és incorporar la perspectiva dels adolescents en l'orientació de les actuacions que duu a terme la institució i tenir en compte la visió d'infants i joves sobre els seus drets.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | www.sindic.cat
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.