eButlleti
Octubre2008
Logo

Gandesa i Palafrugell, propers desplaçaments de l’oficina del Síndic

@sindic
Gandesa, el 8 d’octubre, i Palafrugell, el 22 d’octubre, seran els propers desplaçaments de l’oficina del Síndic perquè les persones puguin presentar queixes contra les administracions o fer consultes. Cal concertar l’entrevista prèviament trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l’adreça electrònica sindic@sindic.cat.
Més informació

Debat en comissió al Parlament de l’informe sobre la segregació escolar

@sindic
L’informe extraordinari "La segregació escolar a Catalunya", que el Síndic va presentar el mes de maig passat, serà debatut en comissió al Parlament el proper dilluns dia 13 d’octubre. El debat consistirà en l’exposició del síndic i l’adjunt per a la defensa dels drets dels infants i les posteriors intervencions dels representants dels grups parlamentaris. Després, el síndic respondrà les preguntes plantejades.
Contingut íntegre de l’informe

Els defensors del poble demanen intervencions coordinades i globals de l’Administració davant la desprotecció social

@sindic
Els defensors del poble de l’Estat espanyol, els dotze autonòmics i l’estatal, han demanat a les administracions una actuació global i coordinada per fer front a les problemàtiques de desprotecció social. Els defensors s’han reunit a Astúries durant tres dies per celebrar les XXIII Jornades de Coordinació.
Text íntegre de les conclusions

Suggeriments sobre l’aplicació i el desplegament de la Llei de la dependència

@sindic
Alguns dels suggeriments del Síndic són desplegar reglamentàriament la llei, millorar la informació a les persones interessades perquè puguin accedir amb més facilitat a la informació sobre el seu expedient i arbitrar mesures organitzatives per corregir els retards que es produeixen en la tramitació de l’expedient i fer possible que es resolgui en un termini.
Més informació

Acció legislativa per evitar situacions de desproveïment a les farmàcies

@sindic
El Síndic ha suggerit al Departament de Salut fer servir les competències exclusives en aquesta matèria i legislar sobre l’ordenació farmacèutica, sobretot pel que fa a la distribució i el subministrament de medicaments a les farmàcies. Aquesta legislació hauria de preveure l’exigència d’unes existències mínimes als magatzems de distribució i l’obligació d’aquests de complir determinants condicionants, a fi d’evitar situacions de desproveïment.
Més informació

Síndic de Greuges de Catalunya

Lluís Companys, 7 · 08003 Barcelona. Tel. 900 124 124 sindic@sindic.cat | http://www.sindic.cat/
Subscripció | Donar-se de baixa | Avís Legal

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, el Síndic de Greuges de Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal (adreça de correu electrònic), necessàries per poder enviar el butlletí electrònic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia sindic@sindic.cat. Si no tenim cap comunicació per part vostra, les dades continuaran a la nostra base de dades.