Eth contengut d'aguesta pagina ei en catalan pr'amor qu'era version en aranés non ei diponibla

Notícies

El síndic fa la cloenda de la trobada anual dels defensors universitaris

05/07/2007

El síndic Rafael Ribó ha fet la cloenda de la trobada anual dels Síndics i Defensors universitaris, que s'ha celebrat el dia 5 de juliol a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

A més dels defensors de les universitats catalanes, aquest any també hi han participat síndics i defensors de l'Espai Lluís Vives que agrupa 20 universitats dels diferents territoris de parla catalana.
En la trobada s'han tractat diferents temes d'interès comú com ara la relació dels síndics universitaris amb els defensors autonòmics i el grau d'acceptació de les consideracions dels defensors.
El Síndic ha estat representat durant tota la trobada per la directora d'Estudis i Relacions amb el Parlament, Maria Jesús Larios i una assessora.
Des de fa un any el Síndic té un conveni de col·laboració amb els síndics universitaris de Catalunya. Gràcies al conveni, les persones que presentin una queixa d'àmbit universitari al síndic són informades de la possibilitat de presentar-la davant del defensor universitari. Així mateix, els defensors universitaris trameten al Síndic, després de l'autorització de l'interessat, tot el que faci referència a altres administracions.  

Tornar